ساعتهای مچی همواره نمادی از دقت هستند. با اینحال، برخی اوقات به وقتبندی دقیق خود و وظیفه اصلیشان پایبند نیستند. یکی از عواملی که ممکن است باعث عقب موندن ساعت مچی شود، عدم دقت در مکانیزم شمارش زمان است. معمولاً قسمت مکانیزم ساعت شامل یک سری چرخ دنده است؛ اگر چرخ دندهای بهطور نامناسب کار کند یا با دیگر اجزا هماهنگ نشود، ساعت ممکن است از هماهنگی با زمان واقعی باز بماند.
باز شدن کورک و خارج شدن پینهای ساعت نیز میتواند باعث ایجاد مشکلاتی در عملکرد ساعت مچی شود، که منجر به عقب ماندن آن میشود. همچنین، اگر باتری ساعت به پایان رسیده باشد و تعویض نشود، ساعت نیز از کار خواهد افتاد.
عوامل دیگری نیز ممکن است باعث عقب ماندن ساعت مچی شوند؛ به عنوان مثال: تأخیر در تعویض باتری، کوچک شدن باتری به علت سنگین شدن وزن، لرزشهای شدید، گرما و سرما، ضربه خوردن به ساعت باعث عقب ماندگی آن میشود.
به طور خلاصه 8 عامل اساسی که باعث عقب ماندن ساعت شما میشوند:
1. باتری
2. تمیزکاری
3. رشتههای به هم چسبیده
4. فرسوده شدن قطعات
5.شل شدن عقربه
6. کاهش ذخیره انرژی
7. ضربه و یا آب رفتگی
8. دمای نا مناسب
بنابراین، برای جلوگیری از اینکه ساعت مچی شما عقب بماند و روند عادیاش به خطر نیافتد، لازم است نگهداری مناسبی از ساعت خود داشته باشید. این شامل تعویض باتری بهموقع، مراقبت از ساعت در برابر ضربه و گرما ، جلوگیری از سقوط ساعت و تعمیر ساعت توسط متخصص در صورت آسیب دیدن آن، میباشد.